Mob: +383 44 425 171
Mirësevini në FLOBITS

Shërbimet tona

Kompania jonë është e specializuar në shërbimet si më poshtë:

Shërbime WEB

Pëshëndetje. Ne jemi kompania FLOBITS. Ne dizajnojmë, hostojmë, impelmentojmë web faqe profesionale, online store etj. Është nderë për ne që të punojmë për ju.

VoIP, IP-PBX

Nëse biznesi juaj dëshiron të zvogëloj shpenzimet telefonike dhe dëshiron të shtojë funksione te reja ne sistemin tuaj të mbrendshëm telefonik, ne, me kënaqësi do ta bëjmë për ju.

Rrjeta LAN, WAN

Inxhenierët e certifikuar në rrjeta CCNP, mund të dizajnonjë, konfigurojnë, dhe mirëmbajnë rrjetin tuaj LAN, WAN, Wireless etj.

Për Ne

FLOBITS është kompani e telekomunikacionit e angazhuar për të iu siguruar klientëve të saj shërbime me cilësi të lartë. Ne jemi të ndjeshëm dhe të përgjegjshëm ndaj nevojave të klientit tonë dhe të përkushtuar ndaj kërkesave të tyre. Ne jemi të drejtë, të ndershëm dhe profesionistë në të gjitha marrëdhëniet tona biznesore.

Ne jemi te specializuar në fusha të ndryshme, dhe ne mund të ofrojmë shërbime si: Web faqe, Online Store, IP-PBX dhe Rrjetave LAN, WAN, Wireless.

Lokacioni jonë

Adresa: Mati I, Banesat e Tregtise, 10000, Prishtinë

Mob: +383 44 425 171

e-Mail: info@flobits-ks.com

 

Close Menu
sqShqip